Gerard van der Net

  • Rotterdam Street Diaries
  • Foto van de maand
  • Straatfotografie
  • Portfolio
  • Blog

Straatfoto v/d Maand

Op deze pagina laat ik mijn favoriete straatfoto van de maand zien. Elke maand plaats ik een nieuwe straatfoto en vertel ik waarom het mijn favoriete straatfoto is.

Straatfotografie centrum markt Rotterdam

Straatfoto van de maand – Januari, 2021

Straatfoto van de maand – Januari, 2021. Met deze straatfoto is het jaar voor mij goed begonnen. Deze dame stond op de centrum markt voor zich uit te staren (dagdromen) en had mij totaal niet in de gaten. Ik zelf vind het zo’n apart beeld, vooral dat het zwart/wit het erg goed doet in deze foto. Ik ben er bijzonder tevreden mee en daarom is het een hele toffe straatfoto.

Straatfotografie bij metro station Leuvehaven

Straatfoto van de maand – Februari, 2021

Straatfoto van de maand – Februari, 2021Deze straatfoto maakt ik bij Metrostation Leuvehaven, eigenlijk waren het twee dames die er liepen. Een dame liep net buiten beeld, daar de dames zo druk bezig waren met lol maken ze mij totaal niet in de gaten. En dat leverde wel een hele toffe straatfoto op!

Straatfotografie bij de nieuw Leuvebrug in Rotterdam

Straatfoto van de maand – Maart, 2021

Straatfoto van de maand – Maart, 2021. Deze straatfoto maakt ik op de nieuwe Leuvebrug. Ik zag deze dame in de verte al aankomen lopen. De camera stond al in gesteld voor zone focussing. En daardoor kon ik heel snel reageren want anders kan je zo’n foto als deze bijna niet maken. De hond die in de tas zit zorgt ervoor dat dit een toffe straatfoto is.

Straatfoto van de maand april

Straatfoto van de maand – April, 2021

Straatfoto van de maand – April, 2021. Deze foto maakte ik op de Hoogstraat. Het grappig als voorbijgangers totaal geen idee hebben dat ze een onderdeel vormen in een foto scene. De achtergrond maakt de foto. Ook dit is voor mij een toffe straatfoto.

Content is protected. Right-click function is disabled.