Eindelijk was er weer eens een sneeuwstorm voorspeld, zondag 09-2-2021 viel er eindelijk sinds jaren weer eens een sneeuw van betekenis in Rotterdam. Het bleef de gehele dag door sneeuwen en dat met heel veel wind. Het was die dag bar en boos met het weer maar dat leverde wel weer mooie straatfotografie foto’s op. Mijn sneeuw foto tocht begon bij het Centraal Station in Rotterdam en via de Coolsingel ben ik naar de Erasmusbrug gelopen/gegleden 😉

Veel sneeuw gevallen in Rotterdam
Dik pak sneeuw in rotterdam

Deze foto maakte ik op de Coolsingel. Het waren echt bare weer omstandigheden. Je ziet dat deze dame tot de enkels in de sneeuw staat. Het levert wel mooie straatfotografie op!

Sneeuwstorm in Rotterdam
Vrouw in de sneeuwstorm in Rotterdam

Ook deze foto maakte ik op de Coolsingel. Deze foto geeft goed weer hoe de weersomstandigheden waren veel wind en heel veel sneeuw. Deze dame had echt moeite om naar de andere kant van de Coolsingel te komen.

Sneeuw op de Erasmusbrug Rotterdam
Wandelaars trotseren de sneeuw op de Erasmusbrug

De laatste foto was op de Erasmusbrug, koud, glad, en heel veel sneeuw. Veel mensen hadden hier toch moeite mee….. Al met al was het toch een bijzondere dag in Rotterdam en had ik het niet willen missen!