Gerard van der Net

  • Rotterdam Street Diaries
  • Foto van de maand
  • Straatfotografie
  • Portfolio
  • Blog

Over mij

Ik ben Gerard van der Net, ik ben geboren in 1968 en ik woon in Rotterdam. Ik fotografeer sinds 2009, waarvan ik in het begin veel bezig was met natuurfotografie, heb ik eind 2019 de overstap gemaakt naar straatfotografie en sindsdien is straatfotografie het gene waar mijn passie ligt. Het afgelopen jaar ben ik veel op pad geweest in Rotterdam om mijn stijl van straatfotografie verder te ontwikkelen en vooral om bepaalde fotografie technieken eigen te maken,

Rotterdam Street Diaries is een lange termijn straatfotografie project in Rotterdam. Straatfotografie is elke keer een ontdekking tocht iedere keer zie je weer bijzondere mooie foto momenten. En als fotograaf ben ik daar naar op zoek. Ik probeer hierbij zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, hierdoor hebben de meeste mensen het ook niet door als ik hun fotografeer. Zo’n fotomoment doet zich vaak maar heel kort voor en dat maakt straatfotografie zo ontzettend mooi en boeiend.

De apparatuur die ik gebruik zijn een: Fujifilm X-T3 met een Fujinon XF 35mm F2.0 R WRFujifilm X100F. En een Canon 6D met diverse professionele lenzen.

Straatfotografie op de Erasmusbrug in Rotterdam
Wanderlaars in een sneeuwbui op de Erasmusbrug

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Gerard van der Net. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

www.gerardvandernet.nl

Content is protected. Right-click function is disabled.